Top News - 7 arbitrazhet e humbura/ Shqipëria, 109 mln euro ndaj kompanive të huaja

1 Просмотры
Издатель
109 milionë euro ka humbur shteti shqiptar në shqiptar në Gjykatën e Arbitrazhit sipas të dhënave të grumbulluara nga Open Data.
Këto detyrime janë dëmshpërblime që shteti shqiptar duhet t’u japë palëve, kryesisht biznese për çështjet që kanë fituar, por pjesën më të madhe të borxhit, shumën prej milionë eurosh, Shqipëria e ka detyrim ndaj biznesmenit italian, Francesco Becchetti.
Sipas Open Data Albania, ka procese të tjera Arbitrazhi që ende nuk kanë marrë formën përfundimtare apo ende nuk janë njohur zyrtarisht nga shteti ynë. Nё total detyrime potenciale qё mund tё materializohen nё kosto buxhetore shtesё janё nё vlerёn 300 milion euro. Nёse kёto vendime merren nё favor tё bizneseve, vlera totale e detyrimeve tё Shtetit Shqiptar ndaj Arbitrazheve do tё ishte rreth 446 950 959 Euro.

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.

Për më shumë vizitoni:

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE:
For more content from click HERE:
Like Top Channel on Facebook HERE:
Follow Top Channel on Instagram HERE:
Follow Top Channel on Twitter HERE:
#Arbitrazhi#TopChannel
Категория
Симулятор
Комментариев нет.